Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Greater Amsterdam

Exposeer in het Smart Storage Paviljoen

Exposeer in het Smart Storage Paviljoen

De verwachtingen zijn hooggespannen

De media rapporteert in toenemende mate over Smart Storage-innovaties: laad- en ontlaadcycli, opslagcapaciteit, prijsdalingen, toepassingsgebieden en de gebruikte grondstoffen. Heeft Li-Ion de strijd gewonnen of gaat een andere techniek aan de haal met de omzet en als aanjager van de verduurzaming van Nederland?

Hoewel opslagsystemen in Nederland nog primair worden gebruikt voor serverruimten, ziekenhuizen en enthousiastelingen die autarkisch willen wonen, vinden op internationale schaal revolutionaire ontwikkelingen plaats; prijzen kelderen, grote productiefaciliteiten worden gebouwd en Duitsland subsidieert opslagsystemen op grote schaal.

Vraag nu informatie aan

Demonstreer uw nieuwste producten

Smart Storage zal niet lang een nichemarkt blijven. Nu de salderingsregeling wordt uitgefaseerd zullen batterijen door verhoogd zelfconsumptie van energie ook in de residentiële sector rendabel worden. In het Smart Storage Paviljoen presenteren marktleiders de nieuwste producten, diensten en innovaties die helpen de benodigde opslagcapaciteit en zelfconsumptie te realiseren.

Bekijk de plattegrond

Het Smart Storage Paviljoen is drie dagen lang op Solar Solutions International te bezoeken. Deze vakbeurs beslaat een indrukwekkende 24.000 m2. De bezoekersaantallen streven probleemloos de 13.000 voorbij, maar nog belangrijker dan dat is de samenstelling van dit publiek: Solar Solutions International trekt een strikt zakelijk publiek van beslissers. In 2022 zetten we, naast de bestaande bezoekersgroepen van installateurs en handel, stevig in op de agrarische sector, het vastgoed en zakelijke eindgebruikers. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste mensen bereikt.

Bekijk het bezoekersprofiel

Op Solar Solutions International vinden meer dan 100 seminars plaats. Het verzorgen van een seminar is een ongekende uitwisseling aan kennis. Zo kunt u het publiek voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Smart Storage.

Geef een seminar

Twee beurzen, één locatie

Zonne-energie en duurzame verwarming gaan vanzelfsprekend hand in hand. Want hoe zetten consumenten en bedrijven beter hun zelf opgewekte energie in dan voor de verwarming van hun huis? Gelijktijdig met Solar Solutions International vindt eveneens Duurzaam Verwarmd plaats; de grootste duurzame HVAC-vakbeurs van de Benelux. Zo bereikt u ook direct bezoekers en exposanten met een duidelijke meerwaarde voor de zonne-energiemarkt.

Zorgeloos deelnemen

Het Smart Storage Paviljoen wordt georganiseerd door Good! Events & Media, ook bekend van de succesvolle vakbeurs LED + Elektrotechniek en de nieuwe consumentenbeurs Huis & Energie. Uniek aan deze beurzen is - naast het strikt zakelijke publiek – het gemak voor de exposant. Dankzij de online Event Planner regelt u binnen een half uur uw beursdeelname. Het is mogelijk een volledig ingerichte stand te bestellen, maar ook services als rigging, trussen of catering zijn geheel naar eigen wens te regelen. Vanzelfsprekend zijn wij telefonisch of persoonlijk bereikbaar om van uw deelname een succes te maken.

Bereik uw publiek

Via de Event Planner kunt u uitnodigingen versturen naar uw relaties voor gratis toegang tot het Smart Storage Paviljoen, Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. Voor uw belangrijkste zakenpartners liggen VIP-uitnodigingen klaar. Deze geven recht op extra’s zoals een gratis parkeerkaart en een drankje.

Wij helpen u graag bij het aanboren van een nieuw publiek voor uw bedrijf en producten. Vult u online uw bedrijfsprofiel in, samen met informatie over uw producten, dan kunnen alle bezoekers u eenvoudig nazoeken. Heeft u recentelijk een bijzonder project afgerond of presenteert u in het Smart Storage Paviljoen een aansprekend nieuw product? Laat het ons weten in een persbericht. Zo kunnen wij uw nieuws onder de aandacht brengen via onze social media-kanalen en onze nieuwsbrief met een bereik van ruim 30.000 lezers.

Extra informatie

Heeft u specifieke vragen over ons beursconcept? Of heeft u nog weinig ervaring met beurzen en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Wij staan u graag telefonisch te woord of komen bij u langs om u tijdens een persoonlijk bezoek alle informatie te geven die u nodig heeft.

Vraag nu informatie aan

Doe mee aan het Smart Storage Paviljoen

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie